Friday, 23 December 2011

untunglah

Assalamualaikum :)

Result PMR dah di umumkan semalam. so..

Rasanya masih belum terlambat nak wish congrats kat budak2 form 3 yang dapat keputusan cemerlang dalam PMR especially to Extrovert 0913 (: seramai 51 orang dapat 9A's , ramai kot. kpd Azyan Nafisah and adik2 dorm aku tu tahniah k. yang dapat straight A's tu mesti lepas ni korang mintak Blackberry lah, iPhone4s lah, iPad lah, Samsung Galaxy Tab lah, DSLR lah and etc kat parents korang kan ? boleh tu memang boleh dik, tapi tengok dulu lah kemampuan parents. tapi aku rasa tak perlu kot sbb PMR ni bukannye penting sangat. SPM is more important. plus, gadget2 tu semua melalaikan ==' eh tapi tak salah kalau nak mintak. untunglah kalau dapat :)

Dalam bergembira tu, jangan lupa berterima kasih kat semua pihak yang dah membantu korang.parents, guru-guru, kengkawan, seniors bla bla bla. dan yang paling penting , berterima kasihlah kepada Allah yang maha pemurah.

Teruskan usaha korang, teruskan kecemerlangan sampai SPM insyaAllah. hmm teringat pulak masa zaman aku nak ambil result dulu hewhew. past is past.

Tahun depan SPM. kbye

No comments: