Friday, 16 December 2011

who are you ?

Assalamualaikum and selamat hari Jumaat. haaaaa what a pleasant morning :D awak dah sarapan ? kalau belum pergilah sarapan dulu k ? saya dah sarapan dan sudah terlebih kenyang dah ni.

okay back to the point. bukan senang nak faham manusia kan ? yelah memang aku pun manusia juga tapi setiap manusia berbeza-beza. tiada yang sempurna , well semua orang tahu itu. so, korang tak payah lah menilai orang sesuka hati k. cermin diri tu dulu. tak faham ? oh nak contoh ea.

contohnya lah kan, ada sorang budak ni kawan sekolah korang. then kat satu tempat korang terjumpa dia and dia tak sangka pun akan terjumpa korang. lepas tu dia nampak korang, dia segan2. dia malu nak tegur dan dia masa tu dengan kawan dia yg lain. pastu korang cakap dia sombong sebab tak join korang. korang cakap dia pilih bulu bagai.ehh kau takde otak ke? wajib ke tegur semua orang yang kita kenal ? suka hati lah dia nak kawan dengan siapa pun. who are you to judge her ? kau fikir kau tu flawless ke -,- dan lebih teruk lagi, kalau korang menjaja cerita ni.jangan cari publisiti murahan .damnnnnnnn

ehh kalau semua orang perangai mcm ni, parah la wehh. jangan suka masuk campur hal orang eh. mind your own business , bitch !

No comments: