Friday, 19 April 2013

YEAYYYYYYYYY

Assalamualaikum :)

Ya Allah rasa teruja sangat sebab dah berjaya sign in. sebab dah lama meninggalkan zaman blog ni semua sampai terlupa password. nampak sgt IQ rendah hahahaha. so sekarang ni hujan lebat and memang sejuk air cond 16 degree celcius memang esok pg klinik beli ubat selsema memang padan muka kahkah. kat temlen pun ada tweetfamous azri johan, fuaddin, rahman rumandang, ucop, ekey. satgi masing masing bangga sebab di unmensi di sini hahahha.

And hari ni birthday Maishara Rasyidah a.k.a Bikai. bikai, thanks sebab bawa tuah.sempena birthday kau ni aku dapat sign semula. thank you bikai nanti aku belikan tembikai k lol.

And aku rasa nak ubah wajah blog ni sebab nampak gila retro dia. buat malu je.hummm rasanya sampai sini aje lahhh. tak perlu nak membebel rasanya. kbye xoxo

No comments: